Andrzej Musiał

  Ocena: 0 / 10
Średnia 0 Głosów
Średnia ocena to 0 gwiazdek z 10.
Zawód: zdjęcia, scenariusz, aktor
Data urodzenia: 20 lipca 1957
Biografia: Absolwent Wydziału Operatorskiego PWSFTviT w Łodzi (1991). fot.Olek Piotrowski
Podziel się
O osobie
Informacje podstawowe
Biografia
Filmografia
Nagrody
Strony internetowe
Społeczność
Blogi
Forum
Konkursy
Czytelnia
Wywiady
Artykuły
Imprezy
Wpadki i ciekawostki

  WideoAndrzej Musiał

Brak wideo

Plakaty Andrzej Musiał

Brak zdjęć

  CzytelniaAndrzej Musiał

Brak artykułów

Filmografia Andrzej Musiał

Filmy

aktor
Brak filmografii
Pozostałe
2013
Abu Haraz zdjęcia
2011
Zejść na ziemię zdjęcia
2009 Usłysz nas wszystkich zdjęcia
2008 Źródło zdjęcia
2006
Wieża zdjęcia
2004 Osiemnaście scenarzysta
2004 Osiemnaście zdjęcia
2003 Wspólny lot zdjęcia
2003 Krasnoludek prezydentem zdjęcia
2002 Głos nadziei zdjęcia

Seriale

aktor
2007
Ekipa aktor drugoplanowy
2007
Ekipa aktor drugoplanowy

  DyskusjeAndrzej Musiał Dodaj komentarz

Chodziłem z nim do budowlanki w Kamieniu Pomorskim.Dobry chłop.
Dodana 05.12.10 00:00
dobry ! dobry ! Andrzej Musiał emoticon
Dodana 03.08.06 00:00
kheh ja tez mam na Andrzej i również mam na nazwisko Musiał emoticon emoticonemoticon
Dodana 27.02.06 00:00
redakcja
Absolwent Wydziału Operatorskiego PWSFTviT w Łodzi (1991).

fot.Olek Piotrowski
Dodana 26.02.06 23:59